Ringens Varv AB

Volvo Penta Marincenter i Marstrand

 

AB Drevia

Volvo Penta Marincenter i Lysekil

 
 
 

Ringens Varv AB

Volvo Penta Marincenter i Marstrand

 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Omtanke om Dig, din Familj och din Båt

Vi vet hur båten skall tas om hand och vem som har kunskapen att utföra arbetet.

Vinterförvaring

Om ni inte använder er båt året om så bör båten tas på land under vintern och får chansen att torka upp ordentligt. Allra bäst är det med vinterförvaring i varmhall där båten står i plusgrader. Alternativet är att man låter båten torka upp ordentligt, tex några dagar inomhus medan service och rekonditionering utförs, för att sedan förvaras i kallhall eller intäckt utomhus. Vi organiserar gärna det hela för er. Ni lämnar och hämtar båten vid kaj – eller så ordnar vi det – smidigt och bekvämt för ett härligt båtliv.

Rekonditionering

Även om båten inte är helt ny kan man genom rekonditionering skapa känslan av ”ny-båt”. Genom lång erfarenhet av båttillverkning och rekond av begagnade båtar har vi blick för vilka åtgärder som ger eftersökt effekt. Tillsammans med dig utarbetar vi en åtgärdsplan som offereras och utförs av vår samarbetspartner. Vi följer upp, inspekterar arbetet och stämmer av med checklista. När det är dags för leverans är det bara att njuta av resultatet.

Service

Regelbunden service av motorer och system ombord är A och O för ett glädjefyllt båtliv. När något oförutsett inträffar är det viktigt att man som båtägare kan få hjälp. Därför samarbetar vi med varv och verkstäder som erbjuder våra kunder god service och support, även under sommaren. Vi har också ett stort kontaktnät bland leverantörerna i båtbranschen så att reservdelar och teknisk support alltid finns nära till hands.

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners är noga utvalda. På deras marina anläggningar finns lyftkapacitet, vinterförvaring och reservdelslager. Personalen har hög marin teknisk kompetens och god servicenivå. De har öppet även under sommaren och kan utföra service på plats eller i närområdet.

Genom vårt samarbete har vi en bra dialog och tät kontakt. Vi är gärna behjälpliga med att utforma en offertförfrågan hos våra samarbetspartners så att er båt får bästa tänkbara omhändertagande och service.

Teknisk kompetens

100%

Serviceanda

100%

Anläggning och resurser

100%

Kan vi få erbjuda Dig, din Familj och din Båt bästa omtanke?

Vinteruppläggning inomhusVinteruppläggning intäkt utomhusRekonditioneringService

Namn*

Email*

Telefon

Båt / motor(er) / årsmodell

Övrigt