Digitalt tryckmaterial

Från idé och koncept till färdigt original för tryck

 

Responsiv webbdesign

Med layout som förändras beroende på skärmstorlek

1
1

Marknadsföring som stärker Ditt varumärke

Tillsammans skapar vi en profil som passar din kundgrupp med tilltalande grafisk design som fungerar varumärkesbyggande.

Digitalt

Vi skapar gärna digitala medieproduktioner för webb och sociala medier. Det kan vara hemsidor, e-handel, digitala broschyrer, banners, företagssidor på Facebook, Youtube-kanal och presentationer mm.

Tryck

Vi producerar inte bara för webben utan även material att användas för tryck. Det kan vara original för tidningsannonser, broschyrer, foldrar, roll-ups, flyers, brevpapper och visitkort m.m.

Fotografering

Att föreviga upplevelser, detaljer, människor och känslor är roligt och inspirerande. Kanske behövs bilder till marknadsföring? Ett stort intresse för fotografering gör att kameran ofta finns med.

Formgivning och grafisk design finns alltid med som ett naturligt inslag.

Gäller all vår produktion

Försök få med helheten och alltid profilera företaget i samma anda.

Det är varumärkesbyggande kommunikation

Digitala tjänster utifrån era önskemål och behov

Hemsida

I många verksamheter är Internet den mest effektiva kanalen för information, marknadsföring, försäljning, service och kundvård mm. En webblösning som är optimalt anpassad för verksamheten tar vara på potentialen. Vi bygger hemsidor och webbplatser med WordPress som är ett modernt sökmotorvänligt publiceringsverktyg där du kan vidareutveckla hemsidan själv. Alla hemsidor vi gör utvecklas med individuell design för respektive kund och vi bygger med responsiv design som automatiskt anpassar hemsidans innehåll och layout till mobiler och läsplattor.

E-handel, webshop

Fler och fler kunder vill köpa sina varor via datorn, surfplattan och mobilen. Många utgår idag från sökresultatet på Internet när de skall köpa en produkt eller tjänst. Genom att starta webshop ökar du tillgängligheten, höjer kundservicen och därmed stiger försäljningen. Många välkända kedjor som driver webshop är övertygade om att e-handeln bidrar till att öka försäljningen i de fysiska butikerna. Vill du starta en webbutik och sälja produkter och tjänster, kanske via en bokningskalender? Vi implementerar systemet inklusive fraktberäkning och betalningslösning. När produkterna sedan är inlagda är det bara att börja sälja.

Sociala medier

Sociala medier kan definieras som de miljontals samtal som sker på webben varje dag, samt konsten hur de förs. Idag använder många företag och organisationer sociala medier för att kommunicera med sina målgrupper, eftersom det är ett snabbt och enkelt sätt att nå fram och skapa en dialog. Sociala medier är även ett nytt och växande verktyg inom marknadsföring. Självklart skall hemsidan integreras med sociala medier såsom Facebook, Twitter och Youtube mm. Har företaget inte redan en Facebooksida så kan vi starta en.

Användarvänligt publiceringsverktyg

Alla nya hemsidor vi skapar levereras med ett bra lättanvänt publiceringsverktyg (CMS) underlättar för dig om du vill underhålla din hemsida själv. Du kommer enkelt att kunna lägga till nyheter, text och bilder.

Nyhetsbrev till prenumeranter

Låt besökarna anmäla sig till en prenumerationstjänst och skicka nyhetsbrev till dina kunder. Nyhetsbreven kan skickas ut vid varje gång du publicerar en nyhet, eller så samlar du ihop flera nyheter i ett regelbundet utskick en gång per månad eller liknande.

Besöksstatistik

Vi kopplar hemsidan till Google Analytics, ett analysverktyg som mäter trafiken på webbsidan. Detta ger aktuella inblickar i hur besökarna använder webbplatsen, hur de kom dit, varifrån de kommer och ifall de använder dator eller läsplatta. Både historisk statistik och i realtid.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering är tekniken att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar på sökmotorer såsom Google. Eftersom sökmotorernas rangordning av webbplatser sker automatiskt har det uppkommit olika sätt att utforma webbplatsen för att få en bättre placering. Sökmotorerna strävar efter att belöna saker som är till nytta för besökaren såsom relevant information, unikt material, användarvänlighet och rätt utformning och kod. Sökmotoroptimering handlar om att fokusera på dessa egenskaper. I alla nyproduktioner ingår en grundläggande sökmotoranpassning för att hemsidan ska hittas bland det enorma utbudet av hemsidor.

 

Responsiv webbdesign

I takt med att vi använder mobiler och surfplattor alltmer när vi söker information, jobbar och handlar över nätet bör man tänka på att hemsidan ska fungera och vara läsbar i alla storlekar av webbfönster. Nästan 70% av alla besök på internet sker via alternativa webbläsare än datorer; tex mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Vi skapar websidor där layouten förändrar sig själv beroende på skärmstorlek.

Utbildning, uppdatering och support

I samband med leverans så gör vi en genomgång tillsammans hur websidan kan editeras, lägger upp användarna som skall sköta hemsidan, tittar på statistiken och gör ett första nyhetsbrev. Det lättanvända redigeringsverktyget med ”drag-and-drop” där användaren inte behöver ha förkunskaper i html-kod eller liknande. Med tiden kanske hemsidan behövs uppdateras med nya funktioner och programversioner, eller behövs bara lite support. Vi finns då till hands och hjälper till.

Referenser

Ny hemsida, foton och video för monkirib

Nord West Yacht Clubs hemsida

MH Bygg o Måleri AB:s hemsida

Ringens Varvs hemsida

Benny & Jessicas hemsida

Ellöskioskens hemsida

Jennipher broschyr och logotyp

Nord West broschyr och logotyp

Kan vi bli ett bra team? Vi ser fram att höra av dig! Kontakta oss